Pages - Menu

miércoles, 20 de mayo de 2015

Symphony Tools for Social Media Management

Una gran eina que feim servir als Ermassets per publicar automàticament continguts dels blogs cap a Facebook, Twitter, etc etc... Sa veritat és que ens facilita molt el dia a dia.

I vosaltre direu: com funciona això? Doncs és fàcil. Heu d'anar a la seva pàgina web i enregistrar-vos. Podeu fer servir el vostre compte de Facebook com a forma de fer "Login", a part d'això demana una adreça de correu electrònic de contacte (que empra per notificacions d'accions fetes i també per confirmacions d'alta etc)

L'entorn de configuración és extremadament senzill: introdueixes accessos a diferents blogs i diferents xarxes socials, com Facebook, twitter, etc... I més endevant programes accions, com seria per exemple dir que quan es publiqui alguna cosa a tal blog, automàticament vagi a parar a tal grup de Facebook.

Fa revisions de forma periòdica, que pots anar programant. Té un calendari on pots especificar durant quines hores vols que revisi els blogs i després publiqui cap a Facebook o Twitter.

Com a punt en contra podriem dir que és una eina de pagament, encara que per la funció que fa, pagar uns 15€ mensuals, tampoc és cap barbaritat.



Aquí es pot veure l'aspecte del calendari

La precissió del calendra no és absoluta, va de hora amb hora, i no permet marcar un conjunt de caselles d'aquest per tal d'anar ràpid. Això pot ser una mica incordi, però hem de tenir en compte que es tracta d'una feina que feim un cop i llestos, per tant, ens passarem uns minuts fent aquestes sel·leccions i una vegada ben triat, ja ho tenim per sempre


El panell principal, on tenim una visió general de tot el funcionament

Aquésta visió general ens serveix per afegis blogs o xarxes socials que volem controlar. Podem afegir "a saco" tot lo que volem relacionar, i més endevant triarem quines funcionalitats ens interessen. Per exemple, tot el que publiquem a notícies, volem que vagi al grup de Facebook de Ermassets.



Aquí vinculam blog amb xarxa social!


Aquí concretament és on triam el vincle entre un blog i una xarxa social (recordem que també permet Twitter i Linked-in. Una vegada feta aquesta sel·lecció queda vinculat. Pero fitxau-vos que podriem vincular un blog amb més d'un grup de facebook (grup o perfil individual) alhora que també es pot fer amb més i més comptes de Facebook. Tenim un límit, tot depenent de la quantitat de comptes que es vulguin manejar, per això hi ha 3 tipus de contracte: un més bàsic, un intermedi i un professional.

Tot això i molt més ho podeu veure al vincle que apareix més abaix!



Salutacions!

http://www.symphonytools.com/invite/MTAyMDU1MjQyODU1OTk2NjU=

No hay comentarios:

Publicar un comentario