Pages - Menu

domingo, 4 de octubre de 2015

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT D’ESPORLES I L’ERMASSETS CLUB DE MUNTANYA D’ESPORLES, AMB L’OBJECTE DE DINAMITZAR I PROMOCIONAR L’EXCURSIONISME I ACTIVITATS DE MUNTANYA A ESPORLES I L’EXPLOTACIÓ DEL REFUGI I ZONA D’ACAMPADA DE SON TRIAS

Aquest passat 01 d'octubre de 2015, el nostre President ha firmat amb l'Ajuntament el Conveni del REFUGI DE SON TRIAS per a la seva explotació que es realitzarà per fases:

  1. Recepcionament de les Instalacions.....................................................................Octubre 2015
  2. Acondicionament i apertura de la part del Refugi per acollir pernoctacions amb la disponibilitat de 14 places en lliteres de cara a senderistes en general mitjançant sistema de reserves i preus.
  3. Creació i adaptació d'una SEU SOCIAL del Club de Muntanya d'Esporles...... Novembre 2015
  4. Reunions, trobades, planificacions de sortides i projeccions es podran dur a terme a la Seu del Club.
  5. Creació d'un espai virtual informatiu i de contacte per a la gestió del Refugi per tal d'anunciar els esdeveniments que s'hi duràn a terme i que comenceran abans de final d'any..... Desembre 2015
  6. Acondicionament d'una Àrea d'acampada a la part exterior....................................2016

Refugi Son Tries - Esporles

A partir d'ara, esperem que tots els Ermassets es trobin il.lussionats amb aquest nou projecte que es suma a tota la gestió del Club en benefici del muntanyisme i del poble, amb ganes de continuar i facilitar més la formació, la disponibilitat d'espai de pernoctació, la divulgació i en general els esports de Muntanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario