Pages - Menu

viernes, 19 de diciembre de 2014

CAMPANYA SOCI 2015




De: Club de Muntanya Ermassets d’Esporles

A: Socis, simpatitzants i gent interessada enformar part del Club!


Assumpte: CAMPANYA SOCIS 2015, arranquem...


Esporles, 19 de desembre de 2014.

Estimats amics de l’esport i la muntanya, com cada final d’any ARRANQUEM la nova Campanya de Socis per l’any vinent.


Aquesta adreça d'Internet la podeu enregistrar perquè a més de poder actualitzar les vostres dades personals i tramitar l’ALTA de Soci o la Federativa vos servirà per a contractar les diferents activitats i productes que s'oferiran als socis durant l'any 2015.

COM FER-SE ERMASSET 2015?

  1. Accedir a la Base de Dades.
  • Si ja heu estat Ermassets:
    • Introduïu el vostre E-mail i la vostra contrasenya per ACCEDIR.
    • Si no vos enrecordau de la contrasenya , clicau l'enllaç 'Recuperar contrasenya'. Indroduiu la vostra adreça de correu electrònic i se vos enviarà un correu amb la contrasenya..
    • No heu de crear un nou soci. Si teniu problemes per accedir contactau amb soci@ermassets.org
  • Si mai heu estat Ermassets: Clicau 'Soc Nou', per a donar-vos d'alta i poder contractar les diferentes activitats.
  • Per als nins i nines que encara NO tenen adreça de correu electrònic, hem introduït canvis respecte l'any passat. Si heu utilitzan la vostra adreça de correu electrònic per donar d'alta el vostres fills, a partir d'ara quan accediu al vostre compte veureu els perfils de soci dels vostres fills com a SOCIS ASSOCIATS i podreu contractar les activitats tant per a voslatres com per als vostres fills.
  1. QUE PUC FER (Són les activitats que es poden contractar)
  • SOCI 2015 no Federat per tothom que es vol fer soci del Club i accedir a la resta d'activitats per a l'any 2015 però no vol l'assegurança FBME. Clicar a “CONTRACTAR” :
    • Seleccionar les opcions que surten a les finestres per després “CONFIRMAR”
  • SOCI + Assegurança FEDERATIVA FBME 2015 per tothom que es vol fer soci del Club i a més estar federat amb la Federació Balear de Muntanya i Escalada. Clicar a “CONTRACTAR”:
    • Seleccionar les opcions que surten a les finestres per després “CONFIRMAR”
  • AMPLIACIÓ FEDERATIVA FBME 2015 per a tots aquell socis que a més de contractar l'assegurança federativa FMBE de les modalitats B, C, D o E, volen estar coberts en la pràctica dels esports de BTT, Esquí de pista, Snowboard o Esquí Nòrdic. Clicar a “CONTRACTAR” :
    • Seleccionar les opcions que surten a les finestres per després “CONFIRMAR”
  1. Formes de pagament
Per poder contractar aquests productes, haureu de marcar la forma de pagament, i de moment només permet “TRANSFERÊNCIA”, és a dir, que s’ha de fer un ingrés al compte bancàri del Club que us apareixerà al BONO Justificant d’activitat. (el podeu visualitzar una vegada contractat a QUE ESTIC FENT).

IMPORTANT: És suficient fer un únic ingrés de la suma dels Bonos, informant del nom i el concepte. (No és necessari fer un ingrés per cada Bono ni tan sols imprimir-los)

Exemple:
Quantitat + Nom Complet: SOCI + Assegurança FMBE + AMPLIACIO FBME BTT


*** Setmanalment, es realitzarà una recopilació de totes aquelles persones que han fet els tràmits ON-LINE i es comprovaran els ingressos per tramitar les ALTES de SOCI, les Targetes Federatives i qualsevol altre registre per tal de TRAMITAR-HO cap a les federacions oportunes i entregar als Socis amb la màxima celeritat possible.

Al lloc web dels Ermassets a la part inferior, si clicau sobre GESTIÓ DE PERFILS accedireu directament a la base de dades per a poder contractar totes aquestes activitats.

Aprofitem per saludar-vos atentament i quedar a la vostra disposició per a qualsevol consulta a través del correu: soci@ermassets.org



1 comentario: